Τα υψηλότερα επίπεδα βιταμινης D σχετίζονται με μείωση κινδύνου καρκίνου του παχέος εντέρου (ΚΠΕ)

Τα υψηλότερα επίπεδα  25 υδροξυβιταμίνης D (25 [OH] D) έωςκαι 100 nmol / L συνδέονται με σημαντικά χαμηλότερο κίνδυνο για καρκίνοτου παχέος εντέρου (ΚΠΕ) στις γυναίκες και με μη σημαντική στατιστικά μείωσηκινδύνου στους άνδρες σε σύγκριση με τις συγκεντρώσεις που θεωρούνταιανεπαρκείς την υγεία των οστών, προτείνεται μια διεθνής  μεταανάλυση.”Προηγούμενεςμελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να υπάρχει χαμηλότερος … Continue reading Τα υψηλότερα επίπεδα βιταμινης D σχετίζονται με μείωση κινδύνου καρκίνου του παχέος εντέρου (ΚΠΕ)