Νιασίνη (βιταμινη Β3) -Η ιστορία , η ανακάλυψη και βασικές γνώσεις

  Η νιασίνη είναι ένας σημαντικός τύπος βιταμίνης Β που βρίσκεται κυρίως σε ζωικές τροφές όπως το κόκκινο κρέας, το συκώτι και τα ψάρια. Αν και οι άνθρωποι μπορούν να την παράγουν από το αμινοξύ τρυπτοφάνη, αυτή η σύνθεση είναι μη επαρκής και έτσι η νιασίνη θεωρείται ακόμα μια βιταμίνη -μια οργανική ουσία που πρέπει … Continue reading Νιασίνη (βιταμινη Β3) -Η ιστορία , η ανακάλυψη και βασικές γνώσεις